آخرین خبرها
خانه / فنی و مهندسی / کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن

کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن


دانلود کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: ۴۸ گروه كشاورزي تكنولوژي مواد غذايي         3-1-تاريخچه و معرفي كارخانه ي آرد زاودي ۳-۲-غلات: ۳-۲-۱-گندم: ۳-۲-۲-مشخصات فيزيكي دانه گندم ۳-۲-۳-عوامل موثر در كيفيت گندم ۳-۲-۳-۱-عوامل فيزيكي موثر در كيفيت گندم ۳-۲-۳-۲-عوامل شيميايي موثر در كيفيت گندم: ۳-۲-۴-تركيبات گندم ۳-۲-۵-نگهداري گندم: ۳-۲-۶-كيفيت گندم هاي ايران: ۳-۳-تكنولوژي آسياب گندم ۳-۳-۲-فن آوري آسياب كردن گندم و مراحل توليد آرد: ۳-۳-۲-۱-تميز كردن گندم: ۳-۳-۲-۲-مشروط كردن گندم : ۳-۳-۲-۲-۱-روش هاي مشروط كردن ۳-۳-۲-۳-مراحل مختل فرآيند آسياب كردن ۳-۳-۲-۳-۱-سيستم آسياب هاي غلطكي ۳-۳-۲-۴-نگهداري آرد گندم ۳-۴-آرد گندم ۳-۴-۱-مواد افزودني به آرد ۳-۴-۲-استفاده از روشهاي فيزيكي براي اصلاح آرد ۳-۴-۳-عوامل موثر در كيفيت آرد ۳-۵-تاسيسات و تجهيزات كارخانه آرد ۳-۵-۱-طراحي كارخانه آرد ۳-۵-۲-انبار كارخانه: ۳-۵-۲-۱-تعريف انبار و نقش آن ۳-۵-۲-۲-انواع انبار: ۳-۵-۲-۳-انبار گندم: ۳-۵-۲-۴-انبار آرد: ۳-۷-نتيجه گيري ۳ …

درباره‌ی netmanager

حتما ببینید

تاثير مغولان بر تاريخ هنر اسلامي و اصول بكار رفته در هنر معماري ايران

تاثير مغولان بر تاريخ هنر اسلامي و اصول بكار رفته در هنر معماري ايران مقدمه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *