آخرین خبرها
خانه / فنی و مهندسی / گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا)

گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا)


دانلود گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا) رشته کارشناسی مهندسی صنایع غذایی فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: ۲۸         فهرست تاریخچه شکلات  تعریف شکلات . انواع مختلف شکلات نکاتی در مورد شکلات  ترکیب متوسط شکلات به قرار زیر است . نحوه بر تولید شکلات . اصول کنترل و تضمین کیفیت در صنعت شیرینی و شکلات رطوبت و روانی شکلات  واؤه نامه شکلات  . آزمایشات شیمیایی آزمایشات میکروبی .   مقدمه شکلات CHOCOLATE) ): ماده ایست که در تهیه ی انواع شیرینی جات در سراسر دنیا به کار می رود. این ماده را از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اغلب واژه کاکائو و شکلات را به جای هم به کار می برند. اما بایدبدانیم که کاکائو ماده ای تلخ مزه است که اصلاً به تنهایی استفاده نمیشود. دانه ی کاکائو ازیک بخش جامد تشکیل شده است. این دانه همچنین شامل چربی می باشد که مخلوط این بخش جامد با چربی کاکائو، شکلات را ایجاد می نماید. معمولاً شکلات را بااستفاده ازشکرشیرین می کنند و از آن شکلات تخته ای و یاحتی نوشیدنی هایی همچون شکلات داغ تهیه می …

درباره‌ی netmanager

حتما ببینید

پروژه طراحی مدرسه مجازی

پروژه طراحی مدرسه مجازی     فهرست عنوان صفحه مقدمه فصل اول: مقدمه ای بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *