آخرین خبرها
خانه / فنی و مهندسی / گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: ۷۲           مقدمه توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان آزمایشگاههای کارخانه تاریخچه: تعریف شیر واحدهاي شركت چوپان انواع محصولات توليدي توسط شركت نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST شير پاستوريزه و هموژن شير خشك مراحل توليد كنترلهاي مرحله تغليظ بسته بندي موارد نشانه گذاري خامه (Cream) تعاریف نسبت بین اندازه ذرات در شیر پنیر (Cheese) ضد عفونی کردن مراحل شستشو و نظافت شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place ماست (Yoghurt) ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک دستگاههای تبخیر کننده انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای تکنولوژی شیر خشک v روش های اصلی خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying سلول های شیری (Alveoil) : رشد بافت پستان انواع دام های مختلف شیر خواص فیزیک و شیمیایی شیر وسیکوزیته خواص شیمیایی شیر آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها لیپاز گازهای موجود در شیر هموژنیزاسیو …

درباره‌ی netmanager

حتما ببینید

تاثير مغولان بر تاريخ هنر اسلامي و اصول بكار رفته در هنر معماري ايران

تاثير مغولان بر تاريخ هنر اسلامي و اصول بكار رفته در هنر معماري ايران مقدمه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *